Bejelentés


INNERLIGHT-EGÉSZSÉG Az egészség közkincs.


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Az egészséghez vezető út
A világon mindenütt ugyanaz történik az emberekkel. Felnőnek, és közben valahogy kinövik a fiatalság pezsgését. De miért? Az emberi test elvileg képes arra, hogy évtizedeken át jól működjön. A kulcs a belső energia – nem egyszerüen a test belső energiája, hanem az egyes sejteké. A számukra szükséges tápanyagoktól megfosztott sejtek már nem nyújtják teljesítményük legjavát. Egyre kevésbé tudják ellátni feladatukat, és zsugorodni kezdenek a táplálék, a fény és az oxigén hiánya miatt.


 Mi a baj a táplálkozással?


A probléma elsődleges forrása kultúránk tipikus életvitele. Az évek során ételeink egyre feldolgozottabb állapotban jutnak el hozzánk, s egyben egyre jobban eltérnek attól a természetes állapottól, ahogyan a földből kinőttek.
Minél közelebb van egy élelem állapota ahhoz, mint amikor a nap energiája feldolgozásra került benne, annál több energiát tartalmaz. A friss gabonacsírák természetes energiaszintje nagyon magas. Amikor viszont ugyanezt a növényt hagyják beérni, majd kiszárítják, összetörik, feldolgozzák és kifehérítik, hogy liszt legyen belőle, elveszíti tápértékének legnagyobb részét.

Miben más az InnerLight?


Az InnerLight étrend-kiegészítök közvetlenül a sejteket töltik fel energiával.  Az Innerlight termékek legszembeötlőbb tulajdonsága  az, hogy tele vannak élő energiával.


 Weboptim, látogatottság növelő


src="http://www.tripleclicks.com/1092457
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!